JIPevenementen.nl

It,s showtime knipoogshow

Zanger PatrickK is mede oprichter van JIPevenementen.nl de entertainmenttak van feest en kadowinkel de Scharrelboet. Bij JIP krijg je 3x met passievolle mensen te maken.

PatrickK is de vaste entertainer die alle genres aan kan en creatieve invulling kan geven aan elk feest. De passie voor muziek spat van deze entertainer af.

Joost onze passievolle creatieveling, vol met ideeën voor allerlei feestthema’s. Het creatieve brein achter onze knipoogshows en themafeesten. Hij kan voor ieder feest een uniek thema bedenken. Hij is eigenaar van Feest en kadowinkel de Scharrelboet, hij heeft dus ook alles in huis voor het aankleden van jouw evenement.

Irene onze visagiste, bruidsspecialist en Eventspecialist. Patrickk entertaint je gasten, Joost verrast je gasten met de mooiste aankleding en ideeën voor je feest en als laatste verrast Irene je gasten met haar passievolle ideeën over partylooks en Event aankleding.

Combineer die 3 met elkaar en je hebt een geweldige basis voor een goed feest. Wij kunnen elk feest organiseren en op maat maken voor jouw bedrijf of onderneming. Ben je Horeca ondernemer en op zoek naar invulling van je entertainment. JIP ontwikkelt zijn eigen shows, deze kunnen we ook op jouw onderneming afstemmen. Wij gaan altijd voor win-win situaties waar we elkaar versterken. Dat moet de basis zijn voor een samenwerkingsverband. De bedrijfsfeesten kunnen op locatie gegeven worden ,maar we hebben ook samenwerkingsverbanden met diverse zalen waar wij ruimtes kunnen huren.

Met JIP nemen wij het werk van de organisatie voor jou uit handen. Wij regelen alles en zorgen ervoor dat het een supergezellige avond gaat worden. Laat je verrassen en nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek.


Mail info@zangerpatrickk.nl

Jipevenementen.nl