Knipoogshows

JIPevenementen ontwikkelt zijn eigen shows waaronder de Knipoogshows. Een gezellige feestavond met muziek, spelletjes en prijzen. Elke keer weer anders. De volgende knipoogshows komen eraan als er straks weer live entertainment mag. De knipoogshows worden gehouden in Anna Paulowna in de Polderei.

De Sarah en Abraham Knipoogshow

De sarah en abraham knipoogshow is een show voor mensen die 50 jaar worden of net zijn geworden. De show wordt als knipoogshow aangeboden waar iedereen heen kan, maar kan ook prive voor iemand gedaan worden die 50 wordt. Minimaal aantal personen voor de prive Sarah Abraham knipoogshow is 75

De Viva Hollandia Show

Hebben jullie er zin in ?? Wij wel , even weer een gezellige avond. Lekker eten, lachen en genieten en dat met een echt Hollands sausje. Een Hollandse avond met Hollandse spelletjes en muziek. Doe mee met de Hollandia quiz, de Viva bingo en Hollandse spelletjes.. Maak kans op gekke prijzen.

De we konden niet op vakantie knipoogshow

De we konden niet op vakantie knipoogshow is een tropische verrassing voor de mensen die dit jaar niet op vakantie konden. Natuurlijk wel weer met een knipoog. Door Corona kon er de afgelopen tijd niet veel. Allemaal regeltjes die je moest opvolgen. Geen vakanties of vakantie met allerlei regels. Dan kon je maar net zo goed niet op vakantie gaan, of op vakantie gaan in eigen land.

Wij willen je graag mee nemen op die reis. Nederland is zo mooi dus we hebben een mix gemaakt van tropische en nederlandse spelletjes, muziek. Lekker met een cocktail genieten. PattrickK die je mee neemt na de tropen. Er gaat weer van alles gebeuren met de we konden niet op vakantie knipoogshow.

Die Tiroler knipoogshow

Bij die Tiroler knipoogshow moet je zijn geweest. Wat een feest wordt dat. Wat we gaan doen…… Bierschuiven, worst gooien, jodelen, bobbelen de tirolquiz en nog veel meer. Wij maken er een echt Tirools feest van.